this-boring-party-font-1-big

99 la suta dintre voi, cei care imi cititi blogul, nu ma cunoasteti in realitate. Tocmai de asta, in afara de ceea ce postez pe internet, nu aveti de unde sa stiti cum sunt in viata reala.

Deoarece imi place transparenta si cred intr-o societate cat mai deschisa, in acest an as vrea sa va impartasesc cat mai mult din experientele personale. Find blogger, unde altundeva decat aici este mediul cel mai propice pentru a face asta?

Inainte de revelion am inceput sa am probleme de santate, probleme care insista dar pe care incerc sa le ignor si sa fiu cat se poate de optimist si pozitiv. Daca de revelion nu m-am simtit in stare mai de nimic si n-am avut chef de vizite si distractie, n-am vrut ca ziua de 7 ianuarie, de Sfantul Ioan, sa fie la fel.

Pe 2 si 3 ianurie am sunat cativa dintre prietenii apropiati, le-am urat sarbatori fericite si i-am chemat la mine sa bem ceva, sa stam de vorba si sa ne plangem de durerile de spate si de problemele de sanatate care apar cu trecerea anilor.

Toate bune si frumoase. Oamenii mi-au confirmat ca vin, insa nu mai aveam vin. Ce ironie!

In Brezoaele, “la ţară” cum este expresia, in preajma sarbatorilor de Craciun si Revelion nu prea gasesti magazine deschise. Sunt situatii in care efectiv n-ai de unde sa cumperi o sticla de apa si cum nu m-am gandit sa cumpar inainte am comandat bautura online. Noroc cu internetul!

Cum nu beau tarie, ca de altfel niciun fel de bautura alcoolica puternica (vodka sau whisky), am ales doua vinuri romanesti: o tamaioasa romaneasca pentru iubitorii de vin dulce si o feteasca regala pentru amatorii de vin sec. Asa impac pe toata lumea.

Comparativ cu revelionul, ziua de 7 ianuarie a fost extrem de frumoasa. Totul a decurs exact asa cum ma asteptam. Am vorbit foarte mult, de la aberatii si glume proaste pana la modele si strategii de business complexe, insa ceea ce este cel mai important, cireasa de pe tort ca sa zic asa, este faptul ca am fost inconjurat de prieteni si familie.