magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Cursuri de limba engleza pentru adulti

cursuri engleza

Bazându-mă pe experiențele mele de business din ultimii ani, începând cu anul 2018, am constatat o problemă destul de răspândită în mediul de afaceri. Mai exact, am observat că sunt multe persoane care ocupă poziții cheie în companii și organizații, însă nu dețin abilități avansate de comunicare în limba engleză.

Această problemă a devenit evidentă în timpul colaborării mele cu compania ABC Soft, când am încercat să stabilesc parteneriate cu companii din Asia. În timpul căutărilor mele, am constatat că găsirea unor parteneri de afaceri care să dețină cunoștințe solide de limba engleză este o sarcină destul de dificilă. Deși sunt foarte multe companii în Asia care ar putea beneficia de colaborarea cu compania ABC Soft, majoritatea celor cu care am intrat în contact nu erau în măsură să comunice eficient în limba engleză.

În acest context, este important să se acorde o atenție sporită dezvoltării abilităților de comunicare în limba engleză, deoarece aceasta poate deschide noi oportunități de afaceri și poate spori eficiența colaborărilor cu partenerii străini. De asemenea, într-o lume tot mai globalizată, cunoașterea unei limbi străine precum engleza poate fi o sursă de avantaj competitiv în mediul de afaceri.

Recent am experimentat niște situații similare cu persoane mai apropiate geografic, din Ungaria, Polonia, ba chiar și Romania. Tocmai de aceea am fost bucuros să aflu de Twinkle Star, un centru lingvistic cu o experiență de peste 14 ani în pregătirea candidaților.

În primul rând, engleza este cea mai vorbită limbă din lume. Este limbajul oficial al afacerilor și al relațiilor internaționale. Dacă doriți să vă extindeți afacerile sau să călătoriți în străinătate, engleza este indispensabilă.

De asemenea, cunoașterea limbii engleze vă poate deschide noi oportunități de angajare. Mulți angajatori consideră cunoașterea limbii engleze ca o competență esențială într-o varietate de domenii, de la servicii clienți la afaceri și marketing.

Un alt beneficiu al învățării online a limbii engleze este flexibilitatea. Cursurile online oferă posibilitatea de a învăța în ritmul propriu și în funcție de disponibilitatea personală. Astfel, puteți îmbina studiul cu jobul sau alte activități și să vă creați propriul program de învățare.

Indiferent de nivelul de la care începi, cursurile celor de la Twinkle Star sunt special pregătite pe diferite grupe, de vârsta sau în funcție de nivel, bazate pe o metodologie de învățare modernă și adaptabilă nevoilor fiecărui student, astfel încât să puteți învăța engleza într-un mod eficient și plăcut.

Pe site-ul TwinkleStar, puteți găsi o varietate de cursuri, inclusiv cursuri de limba engleză pentru afaceri, cursuri pentru începători și cursuri Cambridge. Acesta oferă, de asemenea, resurse și materiale online pentru a ajuta studenții să învețe și să se perfecționeze.

In ceea ce privește prețurile, din informațiile pe care le-am găsit pe site vă pot spune următoarele:

  • Cursurile de engleza pentru adulți cuprind 32 de ședințe a câte 90 minute fiecare și cu următoarele tarife: nivel A1 / nivel A2 – 1830 lei; nivel B1 / nivel B2 – 1965 lei; nivel C1 / nivel C2 – 2060 lei.
  • Cursurile pentru copii (3 – 12 ani) variază intre 120 și 150 lei si sunt împărțite in următoarele pachete

pachete engleza copii

  • Cursurile pentru adolescenți intre 170 lei si 210 lei, împărțite tot pe diferite pachete

pachete adolescenti

Înainte de înscrierea la grupă veți susține un test online pentru a primi recomandarea privind cursul care vi se potrivește cel mai bine.

În concluzie, cunoașterea limbii engleze este esențială într-o lume globalizată și competitivă. Cursurile de limba engleză online oferite de TwinkleStar sunt o soluție excelentă pentru a învăța limba engleză la un nivel adecvat și într-un mod personalizat și flexibil.

Ah! Si sa nu uit. Cursurile online sunt organizate prin Zoom. Deci nu este nevoie să vă deplasați nicăieri. Stați in pat, in pijamale.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cursurile de limba engleză online de către aceștia, le puteti vizita pagina de Facebook sau site-ul oficial.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.