software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Curve in politica

Oh, vai! Ce limbaj vulgar pot sa am astazi. Pai cum sa nu am? N-am nimic cu existenta pizdelor in politica, imi este clar ca trebuie sa fim reprezentati atat de barbati cat si de femei. Diversitatea este buna si perfect normala. Insa nu sunt de acord cu existenta curvelor in politica. Nu ma refer nici o secunda la femei/barbati care presteaza activitati sexuale pentru bani, alea pot sa faca ce vor ele, unde vor ei. Ma refer la politicieni spagari, mincinosi, care vor sa-si auto-însușească orice.

De unde a pornit toata ideea articolului asta? Dintr-un rahat de clip filmat la o sedinta PSD. Un nene al carui nume nu-l cunosc, reprezentant zonal pe Dambovita, a spus ceva de genul urmator: “Canalizarile nu vor fi facute de PNL/PDL… vor fi facute de Guvernul Romaniei condus de catre Victor Ponta…” si de aici mi s-a taiat filmul.

Pai bine, mai, retardule! O sa vina Victor Ponta calare pe tarnacop si o sa sape canalizarile? Categoric, nu!

Este irelevant daca guvernul o sa fie condus de catre Ponta, de ma-sa, de ta-su, de vreo sora sau de un alt cretin. Singurul lucru oarecum real in afirmatia respectiva este implicare guvernului.

Gata. Pun punct frustrarii mele aici. Ma duc sa tai frunza la caini.

One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.