magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

CyberGhost VPN – cele mai bun VPN pe care l-am testat pana acum

cyberghost

CyberGhost VPN este la origine o companie germană, venita în Romania undeva prin anul 2011. Dacă informațiile mele sunt corecte, decizia mutării activităților în Romania se datorează legislației mult mai corecte în ceea ce privește protecția datelor personale. Aceștia oferă atât servicii gratuite cât și premium prin care utilizatorii pot să navigheze în mod anonim și securizat pe internet.

Viteza serviciilor premium nu poate fi comparată cu cele gratuite, fiind mult mai mare.

Ce este un VPN?

VPN este o prescurtare de la virtual private network, care înseamnă rețea privată virtuală. Aceste tipuri de rețele virtuale oferă (in mod normal) o securitate sporita prin intermediul rețelelor publice și chiar au fost concepute tocmai pentru creșterea gradului de securitate și confidențialitate pe internet.

Cum functioneaza CyberGhost VPN?

Practic ne-am putea imagina programul ca un „firewall” dintre computer și internet. Prin intermediul lui ne vom ascunde adresa IP și naviga printr-un tunel VPN realizat de serverele securizate CyberGhost. Toate transferurile de date dintre computerul personal și aceste servere sunt criptate, protejându-ne astfel astfel informațiile confidențiale de hackeri, guvern, spionaj, etc.

Nu am să intru în aberații tehnice deoarece sunt absolut irelevante pentru o mare parte din voi. Tot ce trebuie să știi e ca il pornești, apeși un buton și functioneaza. In cazul în care ești programator, obsedat de securitate sau pur și simplu dorești să știi cum funcționează softul (la un nivel mai intim), poți trimite un email celor de la CyberGhost VPN și te vor ajuta cu mare plăcere.

Ce beneficii oferă utilizarea CyberGhost VPN?

  • Ascunderea adresei IP
  • Protejarea datelor personale prin criptarea acestora
  • Deblocarea oricărui site geo-restricționat (Hulu, Skype, Youtube, Facebook, site-uri porno, etc)
  • Deblocarea oricărui site rerestricționat prin firewall sau de către ISP
  • Descărcarea anonimă a torrentelor (în anumite state utilizarea torentelor este pedepsita prin lege)

CyberGhost oferă chiar și un proxy gratuit cu servere în 4 locații : Romania, Germania, USA și Anglia. Cât despre software-ul dezvoltat de CyberGhost VPN, trebuie menționat că acesta funcționează atât pe sistemele de operare Windows, Mac OS X și Linux, cât și pe device-urile mobile cu Android și iOS.

Vă invit să testați serviciile oferite de către CyberGhost VPN prin descărcarea versiunii gratuite.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.