magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

De ce nu vreau să mă mut in București?

Pentru că am locuit destul de mult încât să ii vad atât avantajele cât și dezavantajele. Pur și simplu nu suport să fac parte din acel univers al betoanelor si poluării, doar ca să fiu orășean. Bucureștiul nu mai este Micul Paris de altă dată.

De ce trebuie sa fiu ipocrit si prost, sa fug de „a sta la țară”, unde nu îmi pun problema chiriei si întreținerii? De ce trebuie să mă chinui, să îmi caut un coleg de cameră, sau poate chiar mai multi, doar pentru a putea achita chiria?

De ce nu pot sta la țară, unde absolut orice as face, voi avea ce să mănânc?

Sunt conștient de faptul ca e greu. Atât aici, cât și acolo, este destul de greu sa trăiești fără bani. Însă trebuie să intelegeti că orașele ar muri de foame fără populația de la sat. Cea mai mare parte din mâncarea pe care o cumparati din salariile voastre mizere, vine de aici.

Mii de țărani își rupt spatele muncind la cartofii, varza si legumele pe care voi le consumați si la care strâmbați din nas când le plătiți. Vi se par scumpe și sunteți de părere ca nu vi se face dreptate, ca viata e prea grea pentru voi. Oameni buni, la oraș nu mai ajung producătorii de ani buni. Piețele sunt asaltate de comercianți colorați care vin și își bat joc atât de noi, cât și de voi. După ce vin aici și pleacă încărcați cu tiruri, la preturi evident de 10 ori mai ieftine, vin și vă îndoapă pe voi. De 10 ori mai scump.

Probabil nu ați rezista două săptămâni la țară, mai ales într-un mediu fara dușuri zilnice, fără clubluri, fără fițe.

In Romania este un circ de mai bine de 20 ani. Sper sa vă treziți si să faceți odata ceva in privința asta. Credeți ca dacă o sa stați ca idioții în fata televizoarelor și o sa va bucurați de arestarea lui Năstase, sau la știri despre cât de mare o are Botezatu, cine o fute pe Bianca, s. a. o sa vă fie prea bine?

Sunteți atât de idioți dragilor. Treziți-va naibii și faceți ceva.

Si uite asa, începând cu motivele mele personale, am ajuns să scriu un articol legat de agricultură si societate.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
6 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.