magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Decathlon si fabrica de biciclete de la Reşita

Zilele trecute citeam pe blogul unui coleg inernaut ca Decathlon a efectuat o comanda de 1 milion de bicilete catre fabrica de biciclete VeloCity din Reşita. Am facut ochii mari, am deschis o pagina de google si am inceput sa caut mai multe informatii despre asta.

velocity 1

Trebuie sa recunosc ca nu auzisem pana acum de VeloCity si habar n-aveam ca exista o fabrica de bicicleta in Reşita. Stiam ca Romania a avut multe fabrici capabile sa produca aproape orice, de la chibrituri pana la aparatura aeronautica, insa majoritatea au ajuns la „fier vechi” sau fier vechi.

M-am bucurat sa aflu ca fabrica VeloCity a fost infiintata in anul 2008 in urma unui contract de colaborare pe termen lung chiar cu Decathlon. Pana acum au fost produse peste 2 milioane de biciclete iar comanda de 1 milion o sa asigure activitatea fabricii pentru inca 2 ani.

Sunt constient de faptul ca salariile sunt mici si ca majoritatea angajatilor primesc minimul pe economie, insa VeloCity angajeaza. Mai multe detalii gasiti pe site-ul acestora.

Trebuie sa intelegem ca reindustrializarea este un pas important pe care Romania trebuie sa si-l asume cat mai repede. Economia nu se poate sustine doar din call centere, IT, comert online si videochat.

Nu trebuie sa lansam rachete in spatiu, insa putem reface agricultura si macar 10% din interprinderile pe care le-am pierdut. Avem nevoie de industrie!

Credit foto: velocity.com.ro
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.