magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Decatlon de board games la centrul Hospice Casa Sperantei

hospice_decatlonul-de-board-gamesAm vrut sa public comunicatul asta ieri, insa am fost ocupat cu un side project si am uitat complet. Centrul Hospice Casa Sperantei organizeaza un eveniment caritabil la sediul din Adunatii Capacei. Mai exact, pe 22 octombrie va avea loc un decatlon de board games la care pot participa cei care vor sa ii ajute pe copiii de la Hospice Casa Sperantei.

Acest eveniment va tine circa 10 ore si va include o licitatie de obiecte cu tematica geek/funny. Banii stransi in urma acestei licitatii vor merge catre Hospice Casa Sperantei pentru a fi utilizati in scopul ingrijirii copiilor din centrul de la Adunatii Copacei.

Mai jos regăsiți comunicatul integral.

Decatlon de board games, organizat pentru copiii îngrijiți în Centrul socio-medical HOSPICE de la Adunaţii Copăceni

București, 6 octombrie 2016 – Pasionaţii de jocuri pot participa pe 22 octombrie, în București, la un eveniment inedit: Decatlonul de board games, organizat în beneficiul HOSPICE Casa Speranţei. Timp de zece ore, participanţii vor juca zece dintre cele mai populare board games, precum Catan, Dixit, Activity, Saboteur, Jenga sau Game of Thrones – Card Game.

Evenimentul este unul caritabil: toate fondurile strânse vor fi folosite pentru dezvoltarea Centrului socio-medical HOSPICE de la Adunaţii Copăceni, de care vor beneficia copiii care suferă de boli cu prognostic limitat de viață și familiile acestora. Centrul este gândit ca un spațiu în care aceștia să găsească sprijin și alinare, atunci când se confruntă, pe lângă problemele medicale cauzate de boală, cu probleme de natură socială și materială.

“Competiţiile sportive de tip maraton sunt tot mai populare în România și sute de alergători decid să susţină cauza HOSPICE Casa Speranţei și să strângă bani pentru pacienții cu boli incurabile. Există însă foarte mulţi oameni care, din diferite motive, nu pot să alerge, dar vor să ajute, la rândul lor. Tocmai de aceea, ne-am gândit să organizăm un decatlon de board games care să atragă în special publicul tânăr. Noi, la HOSPICE, credem foarte mult în tineri şi îi invităm să ni se alăture pentru o cauză nobilă”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv al HOSPICE Casa Speranței.

Decatlonul se adresează atât împătimiţilor de board games, care pot participa la competiţie pentru marele premiu al decatlonului, trofeul „Iron Brain”, cât şi începătorilor, celor care nu au mai încercat niciodată jocurile de acest tip. Pe toată durata evenimentului, cei prezenţi vor avea la dispoziţie sesiuni de learning, în care li se vor explica regulile jocului şi câteva mişcări de bază. Mai mult, la finalul decatlonului va avea loc o licitaţie de obiecte geek/fun, o tombolă cu premii şi un afterparty. Gazda evenimentului va fi cunoscutul actor Răzvan Oprea.

Evenimentul se va desfășura pe 22 octombrie în pub-ul bucureştean Have a Cigar (Str. Dianei, nr. 11 – lângă Piaţa Rosetti), începând cu ora 12:00. Biletele de acces pot fi cumpărate online, pe www.haveacigar.pub/decatlon și pe www.ove.ro, la preţul de 40 lei, pentru competiţia oficială, şi 25 lei, pentru zona de casual gaming.

Evenimentul a fost posibil datorită organizatorilor: Have a Cigar, Creative Board Games și Z/K, ce și-au unit forțele în beneficiul HOSPICE Casa Speranţei, dar și partenerilor: Harap Alb Continuă, Music Channel, Radio 3Net „Florian Pittis”, Red Goblin, Skullcandy, Zoot.ro, Rotaract Curtea Veche, Mirrors PR, 9AM News, Kudika, Yuppy, Oveit.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 24 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul

Hospice Casa Speranței

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.