magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Despre igienă și bunul simț

Topicul de astăzi nu prea își are locul pe acest blog, însă am mai publicat și alte mizerii mai neinteresante, așa că, let’s have it.

Nu știu cum sunteți voi în privința igienei personale, însă eu urăsc să intru într-o baie sau toaletă murdară. Iar aici nu mă refer la cele de acasă, că acolo e treaba fiecăruia, ci la cele publice, dar mai ales la cele din diferite localuri și magazine.

Cel mai curat loc pe are l-am vizitat și unde admir standardele de curățenie este F64. Atât magazinul cât și toaletele sunt absolut impecabile.

Și totuși… Există o excepție, condiționată din păcate de lipsa bunului simț a clienților, nu din lipsa de igienă a personalului.

Aș putea să fac acest material foarte ofensator la adresa unor alte magazine, că de exemplu mallul AFI, unde există niște niște toalete imense și condiții excelente, dar unde totusi nu se poate respira, cu atât mai puțin utiliza toaleta fără o curățare înainte de a te așeza.

Revenind la bun simț, consider că fiecare este pe deplin responsabil să curețe mizeria pe care o lasă în urmă. Nu mă refer doar la tras apa, ci la pus mână pe hârtie și curățat, pe aici, pe acolo, pentru a lăsa curat în urma ta. Nu-i nicio rușine dacă treaba merge aiurea. Pui mâna și cureți.

De exemplu, astăzi am intrat în minuscula toaletă de la F64 și am dat de două urme zdravene de bocanci, bine plasați, direct pe colacul de la vasul de toaletă. Înțeleg că mulți venim de la țară, unde ne rahațim turcește, dar asta nu-i un motiv pentru lipsa de bun simț.

Te-ai urcat cu bocancii pe budă? Pui mâna și cureți. Tu! Da! Care sunt sigur că mă citești și ai fost înaintea mea in budă.

Repet. Cazul ăsta este destul de izolat pentru F64, însă nu din lipsa de igienă a magazinului, ci din nesimțirea anumitor clienți.

Cum am procedat? Simplu. Am curățat înainte și după mine. Nu am făcut scandal, nu am dramatizat, nu m-am urcat cu picioarele pe vas. Am pus mână și am curățat. Simple as that!

Țineți minte. 5 minute de contribuție pentru binele colectiv poate schimba lumea.

 

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.