magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Doua oferte interesante in lichidarile de stoc la eMAG

Ieri am pierdut câteva oferte extrem de bune atât la eMAG cât si la PC Garage. La alte magazine nu m-am uitat, însa in mod cert se puteau găsi câteva oferte decente. Astăzi am remarcat câteva produse la preturi bune si prin lichidările de stoc de la eMAG. In cazul in care sunteți interesați, vă las aici următoarele:

Router wireless NetGear JWNR2000 la 80 lei (50% reducere).

Deși este un model mai vechi, isi poate face treaba excelent. Are 4 porturi de lan si un wan la 100 Mb/s, WiFi la 300 Mb/s, antena interna si lucrează in standard-ul 802.11 n la 2.4 GHz. Din pacate nu are porturi usb, deci nu suporta conectarea unui modem 3G/4G sau a unui HDD extern.


Sistem audio 2.1 Creative Inspire S2 la 342 lei (30% reducere)

Aceste boxe au o particularitate deosebită, conexiunea dintre laptop/pc si ele se face prin bluetooth, eliminând astfel cablurile. Ceea ce este foarte mișto pentru ca le poți pune unde vrei tu. Practic, iți poți lua laptopul in pat iar muzica va continua sa se audă in sistemul audio.

Sistemul are o putere cumulata de 19 W, sateliții fiind de 7 W iar subwoofer-ul de 5W. As zice eu suficient pentru orice cameră sau chiar apartament.


Restul lichidarilor de stoc le gasiti aici.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.