magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Era timpul pentru o schimbare

De aproape 3 ani mi-am propus sa schimb tema de WordPress pe care o utilizăm pe blog. Am avut câteva tentative, am testat câteva zile diferite teme, apoi m-am întors la Point, realizată de către mythemeshop.

Nu-mi plac temele complicate, însă în același timp vreau să îmi ofere suficientă flexibilitate pentru a personaliza și adauga ce am nevoie, atunci când am nevoie. Point făcea fix asta. Însă m-am plictisit și aveam nevoie de un motiv pentru a meșterii pe blog.

Plus că, am avut o absență destul de lungă de pe aici, pentru care mereu găsesc scuze. Că am de muncă, am avut de editat, sunt ocupat etc. Sunt doar scuze și sunt cat se poate de conștient. Sunt doar leneș și lipsit de motivație.

De fapt, lipsa asta de chef și motivație se răsfrânge din păcate și alte proiecte în care sunt implicat, de exemplu în VlogTehnicaVlogTehnica unde avem o mulțime de clipuri de editat și pregătit pentru publicare, cât și la eComplex, magazinul pe nișa de auto pe care incerc să-l ridic alături de George, prieten bun și fost coleg din liceu.

Articolul ăsta e mai degrabă o mâzgăleală personală, un strigăt de ajutor de la mine și tot pentru mine. Practic incerc să mă motivez, să-mi regăsesc cheful pentru scris și pentru munci care îmi aduceau înainte plăcere.

Am ajuns la 200 cuvinte, câteva țigări fumate și al doilea pahar de irish de la automatul de cafea, în încercarea de a scris ceva care să aibă sens. Mi se pare ușor amuzant și al naibii de frustrant să constat cum cheful meu pentru scris dispare pe măsură ce devin tot mai bun.

Privind retrospectiv la activitatea mea din trecut, obișnuiam să scriu mult și prost. Orice mizeriei îmi trecea prin cap, scriam, publicam și mă așteptam la rezultate. Apoi am învățat să scriu, să conturez ce vreau să transmit, să împachetez mesajul și să creez povești atunci când este cazul.

Tot așa am realizat că majoritatea subiectelor bune, atunci când chiar îmi băteam capul să ofer ceva, nu au trafic și că lumea o ardea pe Facebook, cu ochii în clipuri cu floricele și bombardeală. Acum probabil își epuizează bateria de la telefon pe TikTok.

Sunt curios de o chestie. Daca internetul nu era nelimitat la 5 euro, ci foarte scump, la 50 – 100 euro, se făcea la fel de mult live de la concertul lui Petru Talent? Se făcea la fel de multă propagandă politică pentru inflamarea extremiștilor? Mai exista AUR?

“Nu stim! Noi doar punem intrebari!“

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.