Esti streamer sau vlogger? Trebuie sa verifici Renderforest

Din punctul meu de vedere, orice creator de continut video, indiferent de formatul abordat, fie ca face live streaming sau urca o emisiune inregistrata, are nevoie de un intro de calitate pentru materialele sale.

In general un astfel de intro este format dintr-o animatie 3D, sau poate chiar dintr-o serie de animatii destul de complexe, realizate fie in Cinema 4D, fie in Adobe After Effects fie alte programe cam la fel de complicate.

Cei care stiu sa utilizeze programe sofisticate de creatie 3D se pot descurca singuri, insa ce solutii exista pentru restul oamenilor?

Recomandarea mea este Renderforest, un serviciu online in cloud ce pune la dispozitie gama foarte variata de template-uri pe care le putem personaliza extrem de simplu si intuitiv, online, direct pe site-ul acestora.

Desi Renderforest cuprinde sample-uri pentru tutoriale, animatii, intro-uri, slideshow-uri si prezentari si cam orice ati avea nevoie, platforma acestora ofera si servicii avansate. In spatele Renderforest se ascunde o echipa de oameni pregatita sa va ajute cu scripting, brand research, animatii, voice over, editing si muzica!

Revenind la serviciile de baza, pe site puteti testa absolut toate template-urile in mod gratuit. Totusi, pentru a descarca materialele respective fara watermark si la o rezolutie inalta, fie platiti per export fie un abonament lunar.

Va recomand sa aruncati o privire pe site. 99 de dolari pe an pentru o licenta HD720 cu 10 exporturi lunare va poate scuti de o multime de batai de cap si chiar aduci bani. Mi se pare un serviciu mega util pentru bloggeri, vloggeri, youtuberi de orice fel, gameri care fac streaming pe twittch/youtube/hitbox si si asa mai departe.

PS: Au chiar si un blog pe care sunt publicate informatii foarte interesante, precum „cati bani se fac din Youtube” si care sunt metodele de monetizare”, dar si articole prin care te invata cum sa faci un pitch pentru o companie.

Pasionat de IT, electronică și proiecte DIY?
Abonează-te la canalul meu de youtube!

2 thoughts on “Esti streamer sau vlogger? Trebuie sa verifici Renderforest

  1. Am incercat cateva site-uri ce ofera editare video in cloud printre care si acesta pentru a-mi crea un intro pentru canalul youtube. In final am renuntat si am creat manual fiindca mi se parea prea scump.

    1. Este scump raportat la salariul minim din Romania, insa overall nu mi se pare chiar atat de scump. Pentru un producator de content care scoate banuti din treaba asta, 19 dolari pentru un intro de care se foloseste o lunga perioada de timp e ok. Desigur, ceva custom e mult mai ok, daca ai timp si cunostintele necesare. Pe afara lumea e ceva „cretina” si nu pirateaza la fel de mult ca aici. Prin urmare, chiar daca vor sa isi faca ceva custom, o sa compare pretul licentei pentru adobe vs pretul unui export. In mod evident o sa aleaga exportul.

Lasa si tu un comentariu!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.