magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Exista potential in industria jocurilor video dezvoltate in Romania?

Bineinteles. Exista un potential enorm in industria jocurilor video dezvoltate in Romania.

Si nu spun asta in calitate de gamer, insa nu de putine ori am vazut potential acolo unde restul au vazut doar gunoi. Din pacate am fost ascultat prea putin pana acum, in ciuda sfaturilor si ideilor pe care le-am oferit cu mare grija. Sunt destul de rezervat in privinta oamenilor si nu prea obisnuiesc sa le mai ofer idei. Am facut asta in trecut, unii le-au folosit si totul a mers bine, altii le-au ruinat. Cert este ca nu mi s-a multumit in nici un fel.

Screenshot 2013-12-01 17.25.46

Aseara am intrat pentru prima data in jocul Cars Cup. Acesta este realizat de o companie romaneasca numita Green Horse Games, fondata de George Lemnaru, nume pe care ati putea sa il recunoasteti din eRepublik.

Personal nu il cunosc pe George, insa pot garanta ca este un om cu viziune. Si-a facut treaba excelent in cadrul eRepublik si sunt sigur ca va proceda la fel si cu Cars Cup, unde a reusit sa obtina o finantare de la investitorul Mălin-Iulian Ștefănescu. Il felicit si ii urez succes.

Exista potential? Absolut! Avem o multime de tineri fara joburi care prefera sa se joace decat sa creeze. Din pacate potentialul pe care il vad eu in altii nu este folosit. Pana voi gasi o metoda prin care imi voi putea pune cativa prieteni la treaba, potentialul ramane fosilizat.

Despre Cars Cup si investitia primita gasiti mai multe informatii pe siteul capital.ro

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
7 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.