magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Fac parte din generatia bloggerilor vechi?

In urma cu foarte multi ani m-am apucat de scris. Din cate imi amintesc, cred ca aveam 12 ani cand am inceput sa-mi pun propriile idei pe hartie. Anii au trecut, odata cu ei tehnologia a evoluat si m-am inrolat in acest joc numit blogging. Trebuie sa recunosc, inca de la inceput mi s-a parut extrem de adictiva posibilitatea de a comunica intr-un mod simplu cu sute de oameni. Tocmai de aceea Twitter a fost platforma de comunicare care m-a prins cel mai bine si care practic mi-a schimbat viata. Da! Am mai spus asta si am toate motivele sa ma repet.

perseverentaAcum doua zile, duminica, am fost la un eveniment organizat de PC Garage. Aici m-am intalnit cu mai multi colegi de breasla (bloggeri), printre ei si Refu. Desi poate nu-si aminteste de mine, eu imi aduc aminte de el. Si imi tot pun intrebarea, facem parte din generatia bloggerilor vechi? Oare ceea ce am facut din 2007 si pana astazi conteaza pentru altii macar 5% din cat conteaza pentru mine? Oare lipsa mea de perseverenta din ultimii 2 ani o sa dispara?

Imi este greu sa scriu la fel de mult ca in primii ani. Desi ofer multe sfaturi altora, imi este greu sa gasesc inspiratia si cheful necesar pentru a scris. Daca as spune ca imi lipsesc subiecte, ar spune o minciuna. Nu exista lipsa de subiecte pentru blogging.

Duminica vorbeam cu Refu despre blogging si trecutul nostru in blogging. Mai exact despre ceea ce faceam in 2006 – 2007. Pe vremea aia imi facusem un blog in care articolele erau copy/paste-uri legate de World Of Warcraft si alte jocuri. Minte de tampit, va dati seama!

In timp am inceput sa apreciez munca celor care concep articole originale. Asa am ajuns sa citesc blogurile unor oameni deosebiti, care direct sau indirect mi-au dat sfaturi si ghidat viata. Dar ma opresc aici, am aberat destul. Este clar ca fac parte din generatia bloggerilor vechi, insa n-am fost la fel de perseverent ca altii. Va recomand articolul lui Bobby Voicu despre perseverenta, este foarte importanta in blogging.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
6 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.