magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Despre fericire si compromis

fericire

Desi o mare parte dintre voi vor citi acest articol la o ora mult mai tarzie, poate chiar noaptea, este aproape 7 dimineata, asa ca ma simt nevoit sa va spun „buna dimineata”. M-am trezit inca de pe la 4 cu o pofta nebuna de scris dar si cu o durere insistenta de stomac. Am cugetat #pebuda aproape 2 ore despre fericire si compromis. E un combo perfect, deoarece, in opinia mea, fericirea nu poate exista fara compromis.

Totusi, ce e fericirea? Cum o putem atinge? Ce ne face fericiti? Si la ce trebuie sa renuntam pentru a o atinge?

Raspunsul intrebarilor astea nu le veti afla in articolul asta. Clar nu! Nu sunt aici pentru a va face fericiti. Poate ca pare aroganta afirmatia mea. Insa nu scriu articolul asta pentru a va ghida cum sa fiti mai fericiti, ci doar pentru a ma face pe mine mai fericit.

Si pentru ca tot mentionam mai sus de compromis, in clipa de fata sunt pe balcon, in picioare, cu laptopul in brate. Am ales sa scriu de aici ca sa pot fuma, desi e tare incomod. Practic, am avut de facut un compromis, pentru a mufa doua tigari in timp ce scriu cateva randuri. De ce? Pentru ca imi aduce satisfactie in momentul asta.

Fericirea e o stare temporara. E rezultatul unui melanj de cacaturi micute, care adunate, pot sa ofere satisfactie. Indiferent ca e vorba de a fuma, a manca o ciocolata, a face sex, a iesi cu o tipa draguta la o cafea sau a te indragosti orbeste de cineva, toate astea dau nastere unui proces chimic ce produce serotonina. Substanta asta iti aprinde neuronii ca beculetele din pomul de craciun, facandu-te sa te simti fericit.

Asa ca dragilor, eu n-am de unde sa stiu ce va face sau nu fericiti. Fericirea nu are un secret sau o reteta. Voi sunteti singurii responsabili de fericirea voastra. Succes!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.