magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Fotbalul Dâmbovițean aflat în pericol. Şoc şi groază la Tărtășești!

Interesantă situație s-a iscat în comuna Tărtășești. Primăria a decis că nu mai poate suporta financiar echipa de fotbal, cel putin asa susține presa Dâmbovițeana. Personal mi se pare normal, dacă nu mai sunt fonduri este cazul sa tăiam de pe lista cheltuielile mai putin importante. Totuși, de aici au apărut tot felul de articole prin ziarele Dâmbovițene, mai ales în online, legate de viitorul fotbalului local. Articole care pun cam multe semne de întrebare la adresa edililor, în special a primarului și a PSD-ului.

Off, off! Cum se leagă denigrarea politică și fotbalul. Mână în mână, nu alta. Iar asta se întâmplă mai ales când o mână decide că nu vrea să ii spele păcatele alteia.

Parcă aș scrie și eu un articol pe Tărtășești 360. Din păcate s-ar putea să mă adresez prea direct, astfel risc să fiu înțeles greșit, ca de fiecare dată. Totuși, șansele ca eu să mă reapuc de scris pe Tărtășești 360 în zilele următoare sunt absolut nule. Așa că am să defulez aici, pe blog, următoarele:

Băi fotbaliștilor! Băi ziariștilor! B… Bă… Bă! (a se observa exprimarea becaliană)

Păi e datoria primăriei să țină echipa de fotbal ‘nșpee zeci de ani? Dacă se făcea sport de performanță înțelegeam. Însă pană atunci, eu cred că trebuie să muncească mai mult. Sunt de părere ca orice firmă, societate, echipă, persoană, etc, trebuie să evolueze și să devină independentă financiar.

Dacă primăria a decis retragerea sprijinului financiar trebuie să existe un motiv real. Totuși, nu este vina primăriei pentru situația de căcat în care echipa de fotbal a ajuns. De ce Asociația Sportivă Valahii Tărtășești, pornită de un singur om, poate să supraviețuiască și voi nu? O spun din nou, management prost!

Cât despre „ziarele” astea, personal le-aș recomanda să-și scrie articolele singuri și să nu mai publice toate cacaturile primite pe mail.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.