magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Generatia Yahoo versus realitate

15376920266_401487098aDaca imi aduc bine aminte, undeva prin vara lui 2009 stateam de vorba cu un constantean celebru despre „generatia yahoo”, despre situatia Ministerului Mucificat al Educatiei si despre limbajul alterat pe care multi dintre noi am ajuns sa-l utilizam zi de zi. (b0$$ $7ii c3 zic? lol)

Prin „generatia yahoo” am facut referire la majoritatea virginilor care frecau tastatura pe yahoo messenger, nascuti cu telefonul in mana, ce au transcens fara nici o problema de la funky la emo, iar acum la hipsterism sau cocalarism. Ce pot sa zic? E bine ca au perseverat cumva!

Acum nu vreau sa ma intelegeti gresit. Eu nu sunt aici sa-i judec! Sunt nascut in ’89, deci sunt foarte tanar si as putea cu usurinta sa ma strecor printre cei pe care i-am descris mai sus. Fac totusi parte din ei.

Totusi nu vreau. Nu vreau sa fiu un „copil neinteles” intr-o Romanie abia iesita din comunism, o tara plina de pusti ce isi vorbesc fara gram de respect. Nu vreau sa ma duc la un protest fara sa stiu de ce, doar pentru ca e cool si toata lumea se duce.

Este clar ca Romania are nevoie de o schimbare, insa nu cred ca „generatia Yahoo” este solutia. In cel mai bun caz, urmatoarele 2 generatii sunt solutia pentru boala de care sufera Romania. Noi facem doar o tranzitie. Pana nu ne intra bine in cap asta, e o lupta pierduta din start.

photo credit: Flickr_EMO_Boys_2014_56 via photopin (license) 

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.