magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Google Maps – partea urata a UGC-ului

Personal cred ca UGC-ul este singurul mod prin care putem combina eficient aplicatiile si solutiile software ce ruleaza in cloud la un nivel cat mai intim cu utilizatorii. Dupa ce va clatiti putin retinele de imaginile provocate de cuvintele „combina” si „intim”, poate reveniti la ceea ce vreau sa spun.

Ce este UGC-ul?

UGC este un acronim (sunt sigur ca era evident!) pentru User-generated content. Adica? Adica continut creat utilizatori.

Exista o varietate foarte mare de astfel de continut. Blogurile sunt spre exemplu cel bun exemplu! Sau, daca vreti, chiar si retele sociale functioneaza pe baza UGC-ului. Atunci cand esti in baie si iti faci o poza la penis, pentru a o arata unei tipe de pe net, contribui in mod direct la marirea continutului generat de utilizatori. Singura diferenta dintre medii este modul prin care utilizatorii interactioneaza cu continutul, insa principiul este identic.

Una dintre cele mai bune solutii software,  bazata pe continut creat de utilizatori, este Google Maps. Din pacate, mai toate sistemele care se bazeaza pe UGC, au si anumite parti urate. Mai exact, unul insusi factorul uman!

Sa va dau un exemplu real, personal as putea adauga. Mai jos, puteti vedea un print in care mi-a fost anulata o modificare adusa asupra locatiei Liceului Tartasesti. Motivul: „poate fi spam, dar nu sunt sigur(a).”

Screenshot 2014-04-17 16.46.46

Ok! Ti-am oferit toate detaliile, ti-am desenat conturul locatiei, ti-am trecut programul de lucru si asa mai departe, iar tu, in loc sa verifici daca toate astea sunt corecte, le anulezi?

Administratorii, editorii sau cum mama lor se numesc astia de se ocupa de zona de map making pentru Google, sunt niste cretini. Anul trecut mi-au anulat peste 20 de modificari, iar anul asta e abia la inceput.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.