magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Google paraseste China

Presa chineza a dezvaluit ca Google vor face in curand un anunt in prin care vor declara ca doresc sa paraseasca piata chineza incepand cu 10 aprilie 2010. Daca era 1 aprilie as fi crezut ca e o gluma, insa sunt zvonuri care din partea unor persoane din interiorul Google.

Confirm China Business, Google vor anunta toate detaliile si planuri pe care le are in ziua de 10, deasemenea isi va anunta toti angajati din China in acea zi.  Compania detine o parte foarte semnificanta din piata de cautare a Chinei, acestia chiar au anuntat din ianuarie ca nu vor mai cenzura cautarile din China si ca se gandesc considerabil sa le afiseze fara restrictie.

Criza a fost precipitatea si de atacurile asupra conturilor de email din sectorul drepturilor omului, cu toate ca nu sa dezvaluit nici o persoana in spatele lor, China a negat orice atac si invinovatire a lor.  Dupa cateva luni in care sa negociat asupra rularii google.cn cu sau fara restrictie, se pare ca google se pregateste sa ia o decizie in viitorul apropiat.

Guvernul Chinez deja a raportat cateva avertizari asupra partenerilor Google din tara despre posibilitatea inaccesarii serviciilor Google in ziua respectiva. Saptamana aceasta, Google au confirmat ca a primit o scrisoare semnata de 27 de advertiseri din China, care se plang de lipsa de comunicare si doresc sa stie cum vor fi compensati daca Google se va retrage de pe piata lor.

Cred ca ar trebui sa isi injure propriul guvern pentru asta.

Sursa : Fudzilla

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.