magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Hai sa testam microfoane Audio-Tehnica la F64

Joi, 31 mai 2017 (adica saptamana viitoare) intentionez sa savurez o cafea luuuunga la F64, apoi sa particip la un eveniment organizat de catre Audio-Tehnica si F64 despre gama de produse si solutii audio – video pe care acestia o ofera.

Zsolt Zold, directorul tehnic al Audio-Technica Central Europe, ne va prezenta o serie de microfoane si echipamente aparent recomandate pentru vlogging si blogging. Banuiesc ca pe lista acestor echipamente se numara lavalierele omnidirectionale precum Audio-Tehnica ART3350iS, recomandata celor care inregistreaza diferite vloguri in studio, cat si Audio-Technica AT8024, un microfon stero ce se monteaza direct pe dslr, pretabil filmarilor mai dinamince. De exemplu afara sau la un eveniment cum este cel de fata.

Din pacate mirrorless-ul meu, un Sony NEX 5R, nu dispune de jack-uri audio pentru montarea unui microfon extern, asa ca pentru orice inregistare de calitate trebuie sa utilizez un recorder extern. Din fericire, NEX 5R-ul are un sunet destul de bun. De asemenea, as vrea ca in ziua respectiva, sa filmez incercarea cu numarul 1652454 milioane de a face un „vlog pe traseu”. In general nu reusesc sa fac astfel de filmari deoarece nu-mi place sa ma filmez in spatii publice. Cumva, treaba asta nu-mi vine natural, motiv pentru care ma pierd si uit ce trebuie sa zic. Plus ca ma intimidez destul de repede de privirile trecatorilor.

Ce mai adaug la final este faptul ca initatia la eveniment este +1. Cum n-am sotie, iubita, prietena si nici animale de companie, nu-mi ramane decat sa va invit pe unul dintre voi, cititorii mei, pentru a merge la acest eveniment.

Sa recapitulam. Audio-Tehnica si F64 organizeaza un eveniment, pe 31 mai, seara pe la ora 19. Evenimentul are loc in showroom-ului F64 la Bulevardul Unirii nr 45. Merge cineva cu mine?

Primul venit, primul servit.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.