magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Hand Made-ul nu este apreciat in Romania

Cel putin asta am ajuns sa cred dupa cateva incercari de a vinde in tara cateva lucruri facute de mine. Totusi acest lucru ma mira deoarece sunt foarte multe lucruri din comert care sunt produse acasa, facute de mana. In comert n-au preturi foarte mari comparativ cu produsele de serie, insa idiotii tot vin si comenteaza ca e prea scump. Mai, e simplu! Nu iti convine, mergi la alta taraba.

Evident, scriu acest articol ca dovada a frustrarii mele in incercarea de a vinde un produs realizat in cadrul proiectului eComplex. Este vorba de primul subwoofer pe care l-am construit impreuna cu doi prieteni, Vali si George.

Din fericire fata de alti producatori noi chiar tinem cont de calitatea carcaselor in care montam difuzoarele. Tinem cont de izolatia pe care o folosim, unde o folosim si cum o folosim. Tinem cont de calitatea mufelor pe care le punem, de imbinaje, de zgarieturi, de tot volum, de vibratii, de tot ceea ce trebuie tinut cont.

Un producator industral nu tine cont de aproape nimic, e interesat doar de profit. Voi va intrebati de cate munca este nevoie pentru a realiza un produs pe care il cumparati din magazin?

PS: se vinde asta

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.