magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Hp Envy : laptop de multimedia cu Beats Audio

La mai putin de un an de la anunt si lansare, seria de laptop-uri HP Envy ajunge in sfarsit in Romania. Asfel, modelele premiul de 14 inch si-au facut aparitia in stocurile retailerilor, oferind o multime de functii si tehnologii noi, precum sistemele audio Beats Audio, dezvoltate de catre IDT alaturi de rapperul Dr. Dre.

Ce ne aduce HP Envy 14 atat de special la capitolul sunet? Pai va spun asa. Laptopul dispune de doua difuzoare stereo ce ofera o calitate audio extrem de ridicata, cat si de un subwoofer integrat direct in laptop. Ati citit bine. Avem parte de o adevarata configuratie 2.1 direct in carcasa laptop-ului. De asemenea, placa de sunet este una de calitate, cu amp-uri si procesoare de sunet extrem de bune, toate livrand sunetul la o fidelitate cat mai inalta.

Si daca tot am mentionat de carcasa, aceasta este realizata din aliaj de magneziu, ceea ce ii ofera o structura de rezistata foarte buna. La interior, in jurul tastaturii, regasim o textura placuta, despre care HP spune ca-i realizata prin gravura cu laser.

Ecranul foloseste un panel de tip LCD, iluminat din spate cu LED-uri, fapt ce ii confera atat contrast ridicat dar si o luminozitate mai buna, ceea ce se traduce in imagine de calitate, culori placute si vivide dar si consum de energie scazut.

Tastatura este de tip chiclet, asa cum este de asteptat, cu butoane bine definite, dar spre deosebire de alte laptopuri, iluminate cu LED-uri. Acest lucru ofera pe de o parte un aspect placut, in special in conditii de iluminare scazute, spre exemplu noaptea, pe de alta parte sporeste viteza de tastare pentru cei care nu sunt tocmai nativi in ale scrisului la calculator.

In ceea ce priveste performantele, modelul de 14 inch vine dotat cu un procesor Intel i5 460M, pana la 8 GB de memorie DDR3 si tehnologie switchable graphics, ceea ce inseamna ca dispune de doua placi video: HD Graphics integrata in procesor si un accelerator grafic ATI Radeon HD5650.

In functie de modul de utilizare, HP Envy poate atinge pana la 13 ore de functionare. Totusi, daca ne jucam, uitam la filme sau rulam aplicatii care utilizeaza intens procesorul si placa video, bateria cu 8 celule rezista pana la 2 – 3 ore.

In rest, modelul mai dispune de urmatoarele: HDMI, Mini DisplayPort, 3x USB 2.0, eSATA, VGA, cititor de carduri si wireless bgn.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.