Initial intreg articolul asta era lipsit de substanta si dorinta. Poate ca marea problema era faptul ca nu eram suficient de motivat in a scrie si a ma inrola in cursa pentru o tableta de la Allview. Anumite evenimente recente m-au motivat si chiar impins in a spune:

“Da, am sa ma inscriu deoarece chiar am nevoie de o tableta.”

Pe Marius il cunosc de foarte multa vreme. Poate dublu ca durata fata de cei care s-au inscris in acest concurs. Sunt enorm de multi bloggeri noi care intra in jocul asta, scriu cateva randuri, apoi pleaca. Nu prea imi place sa fac generalizari deoarece nu imi place sa supar lumea, insa am vazut o multime de bloggeri bun care s-au pierdut in timp prin multime. Am vazut si o multime de oameni care n-au ce cauta pe aici, insa presteaza destul cat sa devina enervanti si chiar sa afecteaze blogosfera.

Poate ca Marius a fost, ca si mine, unul din bloggerii aia enervanti. Insa amandoi am avut parte de maturizare din plin si am invatat ce inseamna online-ul si cum trebuie manuit pentru a atinge rezultate bune. Fara sa incerc sa il laud prea tare, Marius este unul dintre bloggerii vechi, care s-au chinuit si s-au inrolat in tot felul de activitati, mai mult sau mai putin cunoscute, din care a avut ceva de invatat. In opinia mea, acesta face parte dintr-o serie de bloggeri prolifici, foarte muncitori si responsabili. Chiar daca acesta nu a fost vazut extrem de bine de toata lumea, mereu a stat in banca lui si a continuat sa presteze. Proiectul blogatu.ro a facut o multime de oameni fericiti si s-a bucurat de zeci de campanii si concursuri.

Nu ii pot reprosa nimic si nici nu ii pot da sfaturi. Face treaba mult mai buna decat mii de alte persoane din Romania iar acest lucru chiar trebuie apreciat. De asemenea, ma inscriu in concursul pe care acesta il organizeaza impreuna cu AllView in speranta de a face un articol unic si placut prin care am sa castig o tableta Allview AllDro 2 Speed HD.

De ce tocmai o tableta? Deoarece mi se pare cea mai portabila si potrivita solutie de a imi continua activitatea pe blog din orice colt al planetei as fi.

Cred ca tableta Allview AllDro 2 Speed HD reuseste sa bifeze toate exigentele mele in materie de tablete. Aceasta ruleaza sistemul de operare Android, versiunea Ice Cream Sandwich si este dotata cu un procesor many-core la 1,2 GHz, un motor grafic Mali 400 MP, 1 GB memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare.

Ce imi place mult la aceasta tableta este greutatea redusa, ecranul cu o rezolutie de 1024×768, functia de streaming, fapul ca stie sa redea filme HD si modul panoramic pentru fotografiat.

Prea multe detalii tehnice despre aceasta tableta ar fi inutile deoarece le puteti citi si voi pe site-ul oficial. Loc pe care va incurajez sa il vizitati daca doriti sa vedeti gama completa de produse pe care Allview le pune la dispozitie.

In continuare va las sa vizionati un clip in care am incercat sa arat cum ar fi o dimineata cu o tableta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=M1QE-FZOK44?rel=0&w=600&h=480]