magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Incalzirea prin pardoseala si avantajele acesteia (P)

Incalzirea prin pardoseala este cea mai eficienta alternativa a sistemelor de incalzire clasice. In Romania am putea spune ca este destul de recent intrata pe piata si poate fi o simpla anexa a sistemului de incalzire cu calorifere.

Nu va imaginati ca o sa va friga podeaua, insa daca podeaua atinge 30 de grade, in camera o sa aveti cel putin 25 – 26. Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt destul de costisitoare, nu am sa mint in privinta asta, insa eficienta lor este considerabil de mare.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Fp-0aNdIZTE]

In primul rand au cateva avantaje ideale:

  • confort termic constant
  • aspect estetic deosebit
  • curatare usoara
  • durata de mare
  • consumul energetic mic

Pe langa aceste avantaje, costurile vor fi amortizate in aproximativ trei ani. Si serios acum, imaginati-va o camera calduroasa dar fara calorifere. Tot spatiul pe care acestea il ofera, pereti liberi pe care ii puteti folosi in alte scopuri.

Eliminarea caloriferelor si inlocuirea cu sistemul prin pardoseala vor schimba total imaginea camerei. Va veti putea folosi de spatiul pe care caloriferul il ocupa in diferite moduri.

La modul cel mai serios, cati dintre voi dati atentie caloriferelor pe timp de vara? Nimeni! Ocupa un spatiu pe care il ignorati total. Iar asta pana in momentul in care trebuie sa faceti curatenie si sa stergeti tot praful care s-a adunat acolo. Sunt inestetice, mari, greu de curatat si incomode. Cine nu vrea sa renunte la ele?

Prin sistemul de incalzire prin podea, scapati de toata aventura curateniei. Pardoseala in sine devenind un mare radiator de caldura pe care o curatati oricum mult mai des. In mod cert podeaua unei case este intretinuta mult mai atent decat un calorifer pe care il folositi doar pe timp de vara.

Acest sistem poate fi aplicat atat pe sub pardoseala din lemn (podea, parchet, etc) cat si sub gresie. Curentii de aer cald sunt distribuiti intodeauna de jos in sus, in mod egal, in toata camera.

Cu alte cuvinte, va veti putea bucura de caldura distribuita uniform in toata casa. Chiar si acolo unde sunt curenti de aer mai puternici.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.