software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Incepand de astazi firmele pot inregistra domenii .SRL

Bucurie mare (zic eu) pentru toti proprietarii de firme care n-au apucat sa isi inregistreze domenii .ro cu numele brandului pe care il detin.

Incepand de astazi, ICANN (prescutare pentru Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), adica baietii aia care decid la nivel international ce domenii putem inregistra si pe ce perioada, au hotarat in sfarsit sa lanseze domenii .SRL, insa doar pentru firme.

Desigur, masura este una buna. In felul asta nu mai exista tot felul de idioti care inregistreaza domenii la greu, sperand sa scuture un brand de cativa banuti. Mi se pare o decizie cat se poate de logica si sper la o maturizare a internetului de ceva ani.

Pretul unui domeniu .srl se invarte intre 30 si 40 euro. Spre deosebire de domeniile .ro, care pot fi cumparate pe viata, politica de inregistrare a domeniilor .srl este asemenatoate cu cea a domeniilor internationale.

Am urmarit lansarea domeniilor .srl de ceva timp, insa abia acum 2 ore am vazut primul pas in aceasta directa. Mai exact, cei de la eDomenii.ro au publicat pe pagina lor de Facebook urmatoarea imagine.

inregistrare domenii .srl

Nota de finat: acest articol nu este sponsorizat de catre GlobeHosting insa link-ul catre ei este unul de afiliat. 🙂

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.