magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

M-am înscris la #BLP13. #Ghinion!

Pss! vino-ncoa’! 

Sâmbătă, 4 martie, de la 10 dimineața pân’la 6 seara, subsemnatu’ iși așteaptă fanele (sau fanii) la Impact Hub Bucharest, unde are loc Bloggers Lan Party ediția cu numărul 13. Totuși, nu toți deodată, ci doar pe bază de invitație. 

Cum ar zice Iohannis (sau Macanache): Ghinion!

Ce vom face la BLP?

Socializăm, ne descoperim unii pe alții (vad o mulțime de fețe noi), ne relaxăm, admirăm superbitățile aduse de Asus (iar aici mă refer la laptop-uri, periferice și alte dispozitive de gaming) apoi încingem atmosfera în competiții de Guitar Hero și NBA2K17. Eu nu mă pricep la astea două, deci ghinion din nou.

După ce răcorim atmosfera cu doua trei pahare de Sprite, testam Orange Express, un boardgame care poate să găzduiască până la 27 de jucători simultan și peste 40 de runde de-a lungul zilei.

Prin urmare, dacă ești cititor și vrei sa participi cu noi la #BLP13, intri cât poți de repede pe site-ul oficial, mai exact pe >> pagina asta <<, faci un click pe subsemnatul (sau pe orice alt blogger din lista respectivă) și completezi datele de înscriere din formular. V-am făcut mai jos o demonstrație.

Înscrierile sunt deschise până la ora 20. Spor!

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.