magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Koyos.ro face rebranding! Se transforma in SensoDays.ro

Ieri am primit un email in care eram informat de transformarea Koyos.ro in SensoDays.ro. Initial m-am gandit ca avem parte de un nou jucator pe piata de ecommerce care face investitii si a achizitionat Koyos.ro, insa dupa ce am citit mai atent am realizat ca SensoDays.ro este de fapt administrat tot de catre International Transactions & Services SA, companie ce administreaza atat Koyos.ro cat si sigmanet.ro

Baza ramane identica, practic SensoDays.ro este Koyos.ro, la o noua adresa web. Unul dintre beneficiile acestei mutari strategice, ar fi faptul ca unirea celor doua magazine online duce automat la marirea echipei. Desi, sincer sa fiu, as fi ramas la Koyos.ro, era mai catchy.

Site-ul este usor de navigat, adaptat pentru toate device-urile mobile si are parte de un design destul de reusit. Inca nu ma impac prea bine cu toata treaba asta de html 5 / new flat shity design, dar cum e ceva generalist, nu pot sa comentez.

Personal am fost multumit de servicii pe care mi le-a oferit Koyos inca de la inceput. Au fost foarte prompti in livrarea comenzilor si chiar am colaborat excelent in cadrul primei competitii BLOGWARS.

Am inbox-ul primitor…

lp-koyos-senso

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.