software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Lansare Battlefield 3 + un concurs organizat de WASD.ro, ASUS si NVIDIA

Battlefield_3_Game_CoverJocul Battlefield 3 (BF3) este un shooter 3D dezvoltat de compania de jocuri Electronic Arts ce urmeaza a fi lansat in in data de 25 octombrie in America de Nord,  27 octombrie Australia si 28 in Europa.

Cand vine vorba de lansari ale jocurilor, europenii sunt mereu codasi. Iar asta in ciuda faptului ca foarte multe companii producatoare isi dezvolta jocurile chiar aici, in Europa.

WASD, ASUS si NVIDIA te invita in data de 29 octombrie la showroom-ul magazinului eMag pentru a asista la primul concurs Battlefield 3 WAR Day. Momentan nu s-a vorbit nimic pe internet despre viitoare planuri insa am o presimtire va vor mai urma. Industria gaming-ului in Romania a inceput sa creasca si sa se dezvolte destul de frumos datorita maturizarii pietei, oamenii au inceput doreasca, sa invete si sa tinteasca beneficii.

Mai aveti la dispozitie doar 5 zile de inscrieri pentru concurs. Premiile sunt foarte tentante pentru unul ca mine, insa am o aventura fabuloasa cu gripa si nu pot ajunge. Mai multe informatii puteti gasi aici.

head2

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.