magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Lipsa de cultura ucide, la propriu.

Medicii din Venezuela luptă pentru mai multe medicamente
Medicii din Venezuela luptă pentru mai multe medicamente – citeste aici despre

Ceea ce urmeaza sa scriu despre lipsa de cultura si de educatie nu se aplica doar pentru Romania, ci si pentru restul planetei.

Cred cu tarie ca lipsa de cultura ne poate ucide, la propriu. Acum nu va imaginati cultura ca fiind o carte, care se ridica singura la 5 – 6 metri in aer si ne cade in cap. Ceea ce vreau sa spun e fapul ca trebuie sa ne educam copii, sa devenim responsabili, nu sa ii lasam scoliti de televizor.

Presa este plina de specimene ca Fernando, Bianca, Slav, Fata de la pagina 5 si alte mizerii promovate de ziare si televiziune. Sa nu credeti ca exista o televiziune care nu cauta exclusivitate pentru orice fel de aberatie. Goana dupa rating e mare! Asa a fost mereu si asa o sa fie in continuare. CNA-ul este o gluma proasta care nu-si va face treaba atunci cand trebuie, ci atunci cand au ei chef. Lumea asta nu are nevoie de cenzura impusa de o institutie, ci de auto-cenzura, impusa de principii morale invatate in timp.

Avem o multime de oameni inteligenti, insa nu ii promovam. De ce am face asta? Mai bine promovam prostia si incompetenta. Mai bine radem de vecinul ca ii arde casa, dar nu ii dam o mana de ajutor. Si toate astea din lipsa de educatie!

Ba mai rau! Cand un om cu valoare, un om scolit, poet, scriitor, medic, doctor, sau ce vreti voi, vine si ne spune parerea lui despre un anumit lucru, il blamam si dam cu el de pamant. Toate astea in numele Domnului. Pentru ca nu-i asa? Nu e vina ta, esti oaia lui Dumnezeu si bineinteles ca El te-a pus sa-i dai repede doua palme, sa il indrepti catre religie.

Cam asta e reactia mea dupa ce am citit aberatiile scrise la articolul urmator asta.

Si acum, fara decenta si auto cenzura, o sa intreb:

Ba! Cum mama dracului il luați la pulă pe Stephen Hawking si susțineți ca e diavol? Cât de lipsit de cultura trebuie sa fii?

Pana si Dumnezeu ar plânge privind la cat de retarzi am ajuns.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.