magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Live blogging de la petrecerea aniversara a 12 ani de F64

Salutari! Este ora 4 si 21 de minute. Am ajuns in Bucuresti in urma cu aproximativ o ora, am trecut prin cafeneaua F64, am baut o cola (shame on me, trebuia cafea!) iar acum blogez  de la fata locului. Ca sa nu scriu 200 de articole despre ceea ce se intampla aici, am sa adaug de fiecare data continut nou in acest articol. Gata pentru moment, ma duc sa-mi beau cafeaua!

16:25 – Ah! Era sa uit ceva foarte important! Puteti sa urmariti stream-ul video, de la pra 18:00 pe pagina urmatoare: live stream. Nu stiu exact in ce format o sa emita si prin ce. Posibil direct pe contul de Youtube, insa e powered by Orange. (hai ca fac si reclama gratis!)

17:15 – In jurul orei 5 au ajuns baietii responsabili cu muzica pentru eveniment. Nu stiu cum se numesc, insa vor canta live. M-am uitat putin la terminalele UTOK, par bine realizate si competitive cu tot ceea ce exista pe piata la ora asta.

18:24 – S-au strans o multime de oameni, un curs este in desfasurare iar eu alerg ca nebunul. Stream-ul este online! Pentru poze va recomand sa urmariti hashtagul #f64studio12ani.

18:40 – Multumesc overheat.ro pentru pozele cu terminalele UTOK. Saptamana asta va voi scrie mai mult despre acestea si eventual voi tine si unul in mana.

18:58 – ceva pentru masculi

Proaspat venita de la off road. #f64studio12ani

19:00 – Toata lumea crede ca sunt consulatant. Este amuzant cum vin la mine cu intrebari legate de produse.

19:25  – Cosmin Tudoran face senzatie cand are un microfon alaturi de el. Intodeauna!

19:40– Am facut poze cu Denisa. Cum care Denisa? Trebuie sa o cunoasteti pe Denisa!

Sunt seriosi! cc Denisa Mihaela #f64studio12ani

PS: am terminat deja prima bere, insa ma opresc aici.

20:16 – Am filmat putin trupa The Boxes si am urcat pe youtube. Sper sa nu raman fara baterie pana la ora 11 seara. Deh! Asa e cand n-ai deselere sa faci poze.

20:56 – Desi am baterie, nu mai vrea sa-mi porneasca aparatul foto. Damn it! Sper ca ma iubeste cineva acolo sus si ma ajuta sa strang bani de un mirroless (ca tot mi s-a pus pata pe ele).

21:30 – Am socializat cu zeci de oameni ale caror nume nu le mai retin. Imi pare rau! Retin fete si voici, nu retin nume. Totul este fantastic, agitatie multa, lumea inca bea si mananca.

23:10 – S-au anuntat castigatorii tabletelor si telefoanelor UTOK. Am castigat si eu o tableta insa mi-as fi dorit un telefon. Totusi calul de dar nu se cauta la dinti. Asa se spune, nu?

Cam asta a fost tot ce am reusit sa scriu in toata nebunia si distactia de acolo.

Va recomand sa vedeti pozele facute de: Valentin Dilita si cele de la Studioul UTOK.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.