magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Mai merita sa vorbim la mobil?

Conform siteului Computer Weekly, compania de telefonie mobila Orange sustine ca da. Orange urmeaza sa testeze serviciile de telefonie  high-definition (HD) mobile voice service in Regatul Unit, acestia vor sa inceapa distribuirea handseturilor HD-ready in toata Europa.

Olaf Swantee, senior EVP la Orange crede ca tehnologia HD voice ar putea atrage numarul de clienti pe care compania ii are, ba chiar mai mult sustine ca asta ar putea imbogati si aplicatiile pe care compania le ofera clientilor.

Orange spune ca serviciul voice HD a luat nastere pentru prima data in Moldova in septembrie 2009 si ca vor sa lanseze sistemul in spania, franta si Luxembourg. Cred ca ar trebui sa fim destul de entuziasmati de succesul din Moldova.

Compania a inceput si introducerea sistemului HD voice over IP (sistem are a inceput sa prinda si in Romania), de la lansarea in Franta, Orange incearca acum sa implementeze sistemul in Polonia si Spania.

In ce consta noul sistem?
Simpla folosire a altui codec pentru modularea intr-un mod adaptiv si multi-rate a discutiei pe care utilizatorul o poarta, ofera o calitate mult mai mare decat actuala, chiar dubla. Aceasta mareste scala sonora pe care o transmite pana la 50Hz ~ 7,000Hz, mult peste codecul curent (300Hz ~ 3,400Hz).

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.