magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

MailChimp, WordPress, JetPack si abonarea prin email

Pana de curand am utilizat doua tipuri de abonare prin email, cea oferita de catre FeedBurner si JetPack. Mereu am fost in cautarea unei solutii ceva mai profesionale dar usor de folosit. MailChimp face exact asta! Problema e ca n-am avut niciodata chef sa ma ocup de configurarea lui. Desi pare usor, dureaza al naibii de mult pana setezi toate datele necesare si realizezi si combinatia de culori pe care o vrei.

Mai ales atunci cand nu stii de fapt ce vrei.

Newsletterul curent al blogului in vedeti in imagina de mai jos si a fost realiazat in MailChimp. Este de tip RSS Driven, deci se trimite singurel la toata lista de abonati pe care o am.

newsletter mailchimp

WordPress ofera la randului sau posibilitatea de abonare la newsletter prin JetPack, un intrument suficient de puternic pentru cei fara pretentii. Este extrem de usor de utilizat insa nu are setari de cosmetizare.

Feedburner este o solutie mai veche de la Google, extrem de utilizata in ultimii 6 sau chiar 8 ani. Permite o usoara cosmetizare si vine cu o serie de setari privind intervarul la care sa trimita emailurile, fonturi, etc. Insa parca ai rupt o bucatica de internet din 2001 ai ai trimis-o pe mail.

Ca „Sa fie bine, ca sa nu fie rau!” am trecut la servicii profesionale. Adica m-am dat jos din copac si am trecut la MailChimp.

[alert-success]Ce-mi place la Mailchimp[/alert-success]

  • Ofera o multime de setari pentru imbunatatirea rezultatelor din campaniile trimise
  • Relativ usor de configurat
  • Permite monitorizarea in timp real
  • Este usor de integrat cu aproape orice

[alert-warning]Ce nu-mi place la MailChimp[/alert-warning]

  • Limitarea la anumite structuri definite si lipsa unei aplicatii mult mai profesionale de creare a emailurilor (posibil sa existe in versiunea pro)
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.