magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Maria Grapini este proasta?

Nu stiu cine este Maria Grapini. Pana astazi n-am auzit de ea si nici nu pot spune ca-mi pasa prea tare cine e. Titlul reprezinta o simpla intrebare pe care o adresez tuturor celor care citesc acest articol. Repet. Maria Grapini este proasta?

Intreb asta deoarece am vazut o inregistrare in care a asaltat efectiv niste reporteri, acuzand ca nu au dreptul sa filmeze in spatiul public. Era impreuna cu un grup de oameni in varsta extrem de necivilizati. Au adus o multime de injurii si insulte la adresa ziaristilor. Halal exemple! Asta nu-i protesc, ci doar un joc politic extrem de urat.

Cat despre Maria, spun asa:

Doamna Grapini. Va rog sa mergeti acasa, luati un loc pe scaun si beti un pahar de Granini rece. Poate va vine mintea la cap!

Intr-o tara libera si democratica, asa cum se doreste in Romania, in momentul in care esti pe domeniul public (adica pe strada!) nu ai nevoie de autorizatie pentru a filma. Inca din momentul in care ti-ai parasit locuinta ai toate sansele sa fi deja filmata nu de una, ci de sute de camere!

Fiecare bancomat are una sau doua camere, fiecare banca are camere, fiecare magazin serios are camere, fiecare sofer care nu vrea sa aibe masina zgariata are camere. Dumneazeule! Aproape fiecare telefon are cel putin o camera! In ce lume traiti?

Totusi, Maria Grapini a demonstrat singura faptul ca este cel putin agramata! Iar asta putem vedea pe site-ul B1, adica fix televiziunea din care faceau parte reporterii de care s-a luat astazi.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.