magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Microsoft lanseaza prima aplicatie pentru Android

and2In decembrie 2008, am fost surprinsi de catre lansarea aplicatiei Seadragon Mobile produsa de Microsoft, aplicatie ce a fost destinata utilizatorilor de iPhone (adica Apple). Totusi Microsoft nu a dorit ca toata actiunea sa fie luata in ca o simpla gluma si a mai lansat o aplicatie ce se numeste TagIn momentul de fata au cateva aplicatii lansate, printre ele se numara si o aplicatie pentru Bing (motorul de cautare dezvoltat de Microsoft) si toate se pot gasi in Apple’s App Store.

Zilele trecute, Microsoft a lansat Tag pentru platforma Android, este prima aplicatia facuta de Microsoft pentru cel mai mare rival al sau, Google. Dupa cum am observat in cazul aplicatiilor pentru iPhone, Microsoft nu intampina probleme in dezvoltarea de aplicatii chiar daca e vorba de folosirea altei platforme. Probabil au inteles ca nu pot fi mereu lideri pe piata, insa pot face bani din piata prin metoda asta.

Ce este Tag ?

Este un barcode reader 2d creat special pentru telefoanele mobile. Descarci gratuit softul, il instalezi pe telefonul mobil si esti “good to go”. Il poti folosi foarte usor de pe orice telefoane si terminalele mobile dotate cu camera si ruleza pe Symbian S60, Android, J2ME, Windows Mobile si pe Blackberry.

Aplicatia permite scanarea codurilor QRCode folosind directonarea sau fotografierea, programul il va interpreta, astfel se pot obtine diverse informatii despre lucrul scanat.

Pe langa Microsoft, exista si alte companii care lucreza la dezvoltarea acestor coduri. Printre ele se numara si Google care are ca prioritate dezvoltarea aplicatiilor pentru Nexus One. Se mai spune ca angajatiilor Google li s-au dat niste coduri QRCode speciale ce contin informatii personale. Acestea pot fi afisate prin scanarea codului de catre terminalele ce ruleza pe Android.

Sursa techcrunch.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.