magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Mobila, mobila si iar mobila. (P)

In anul 2013, prin luna februarie (daca imi amintesc bine), ma pregateam sa ma mut in Bucuresti pentru a doua oara. In martie am reusit in cele din urma sa fac „portarea” si m-am trezit domiciliat intr-o camera de vreo 12 – 14 metri patrati, cu un pat vechi, fara birou pentru computer si fara scaune. Intre timp am inceput sa-mi mobilez camera cu ce am avut la dispozitie, adica o masa extensibila extrem de incomoda, scaune de prin restul apartamentului si cam atat.

Dupa o vreme m-am mutat inapoi la tara, unde am constatat fix aceeasi problema, lipsa mobilierului nou, confortabil si nu in ultimul rand, util. Un lucru este extrem de clar, oriunde m-as muta am nevoie de mobila noua. Si daca tot m-am mutat inapoi in Bucuresti, recomandat e cat mai urgent posibil.birou4-540x270

In primul rand am nevoie de un birou. Nu trebuie sa fie foarte mare. Cred ca este suficient unul cu o latime de un metru, poate 1.20. Apoi am nevoie de un scaun de birou ergonomic, preferabil dintr-un material textil pe care sa nu transpir. Dupa ce rezolv aceste prime doua probleme, pot sa incep sa ma gandesc la schimbarea patului cu unul nou, de o singura persoana.

Ah! Chiar mi-ar placea un raft langa birou, ca o mini biblioteca ingusta, cu 6 – 7 nivele, de culoare deschisa. Sunt sigur ca le-as umple foarte rapid cu diverse gadget-uri, tampenii si cateva carti. Daca tot fanteziez la ce mobila mi-ar placea sa am, as schimba si sifonierul asta imens, vechi si urat, cu unul nou care se integreaza perfect in perete.

Adevarul este ca tot apartamentul trebuie renovat si chiar vorbeam asta cu unul dintre colegi. Peretii au culori sterse si extrem de triste iar mobila trebuie schimbata toata, fara exceptii.

Am voie sa vizez, nu-i asa?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.