magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

#momentulala cand trebuie sa scrii pe blog

nervos

Nu stiu exact ce e cu articolul asta, insa ce stiu este ca am simtit nevoia sa tip undeva despre ceea ce am facut astazi si ce a determinat #momentulala. Asa ca, in ordine cronologica se dau urmatoarele „formule matematice”:

  • M-am trezit pe la 6:30, am privid crapaturile mici ale varului ce acopera tavanul si mi-am dat seama ca este mult prea devreme sa ma ridic din pat.
  • Dupa 30 de minute pun mana pe telefon, opresc alarma si ma ridic. Realizat ca-i bezna si frig, apoi imi repet de cate ori in cap ca nu-mi place iarna.
  • Ma imbrac, merg in bucatarie, bag o cana de apa rece in cuptorul cu microunde (da, incalzesc apa la microunde!) si merg sa le spun buna dimineata parintilor.
  • Pe la 7:30 pornesc computerul, pun o lingurita de miere in ceai si incep sa-l amestec in timp ce ma uit la un episod din Agent X.
  • Urmatoarele ore m-am documentat despre servere VPS, gazduire web si alte aspecte tehnice, iar apoi m-am gandit ca-i o idee buna sa ma reapuc de vlogging.
  • Pe la 18 si ceva pun mana pe camera, verific daca are baterie, o montez pe trepied si incep sa fac un test. Dupa 20 de secunde constat camera se inchide si nu vrea sa mai porneasca.
  • La 19 ma cuprinde #momentulala in care trebuie sa defulez undeva si ajung aici. Adica pe blog!

Cam atat.

photo credit: Don’t Piss This Guy Off via photopin (license)

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
One Comment

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.