magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Am nevoie de un NAS

Da. M-am decis ca in acest an sa ma insor! Asa ca imi caut NAS. De preferinta cat mai instarit. Poate sa provina dintr-o familie buna, sa fie ager, sa nu uite ca datele sunt importante si eventual sa aiba ceva spatii de depozitare generoase. Poate facem cateva afaceri.

Business-Storage-SMAs vrea totusi ca NAS-ul asta sa le aiba si cu internetu’. Suntem totusi in anul 2014, cand stam pe facebook mai mult decat muncim, chiar daca suntem la job! Asa ca as prefera ca NAS-ul meu sa stia sa stea pe net. Nu ma deranjeaza nici daca este un NAS mai batran, sa-si faca treaba, ii pup mana si zic merci.

In cazul in care inca nu v-ati prins, nu caut un nas pentru insuratoare ci un Network-attached storage, a carui prescurtare este NAS.

De cand stau acasa am realizat ca intampin anumite probleme atunci cand vine vorba de sincronizarea unor fisiere mari intre doua computere. Cum solutiile gen dropbox nu ma avantajeaza deoarece nu vreau decat sa ii ofer acces tatalui meu la anumite filme, un NAS ar fi solutia ideala pentru problema mea.

Am tot analizat ofertele de la eMAG, preturile se invart intre 339 lei si 2199 lei, insa nu prea ma atrage nici unul. Sunt urate, au zeci de functii de care n-am nevoie si sunt exagerat de scumpe.

As fi interesant de un NAS fancy, insa nu prea m-as folosi de toate functiile acestuia, asa ca daca as avea bani sa imi cumpar as alege un Seagate. Este simplu, imi ofera strict ce am nevoie si cred ca e mai bine sa plang dupa anumite functii decat sa le am si sa petrec zile intregi intrebandu-ma la ce imi folosesc.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.