magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Nexus Gaming și Great! Team in finala Turneului Național de League of Legends [comunicat]

lucian_v2

In cazul in care sunteti pasionati de gaming atunci afisul de mai sus nu va este strain. Tocmai am primit un comunicat de spre in care am fost anuntat ca pe 19 noiembrie, la Auditorium Pallady, are loc finala Turneului Național de League of Legends.

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul https://www.kompostor.ro/6511. Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

Din comunicatul de presa va extrag urmatoarele:

Aproximativ 250 echipe au participat în etapa online, începută pe 17 octombrie și încheiată pe 31 octombrie. Echipele care și-au învins toți adversarii în etapa online și s-au calificat în marea finală sunt Nexus Gaming și Great! Team. Acestea se vor întâlni în finala competiției, unde vor concura pentru titlul de campioană națională. Premiile pentru cele două finaliste, cât și pentru echipele situate pe locurile 3 și 4 în etapa online se ridică la suma totală de 4,000 euro.

”Ne bucurăm că foarte multe echipe s-au înscris în etapa online și au concurat pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Comunitatea jucătorilor de League of Legends din România crește pe zi ce trece, fapt care ne ambiționează să organizăm periodic astfel de turnee naționale. Așteptăm întreaga comunitate la Auditorium Pallady, pe 19 noiembrie, unde le-am pregătit, pe lângă meciul dintre cele două echipe, activități cu cosplayeri și streameri și multe alte surprize pe care le vor descoperi la fața locului”, a declarat Ionuț Chepeneag, Community Specialist în cadrul Riot Games.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.