Nick Jonas este unul dintre pustii noii generatii de solisti si actori de succes ai Americii, alaturi de nume cunoscute precum Selena Gomez, Miley Cyrus sau Demi Lovato. Acesta a fost propulsat de Disney Channel prin seria Camp Rock, in care a jucat in formatia pe care a alcatuit-o impreuna cu fratii sai, Jonas Brothers. Succesul acestora a condus insa la maturizarea fratilor si la decizia de a o lua cu totii pe drumuri diferite, un destin aparte fiindu-i rezervat lui Nick Jonas, cel mai talentat dintre cei trei frati ai sai. Acesta si-a construit cariera solo spre bucuria fanilor, si in special a fanelor, din intreaga lume.

Nick Jonas a trecut printr-un proces de schimbare aproape complet, la fel ca Miley Cyrus, cea care i-a fost partenera mai bine de un an de zile. Daca Miley Cyrus a facut o trecere socanta de la ingenua Hannah Montana la rebela Miley Cyrus de astazi, Nick Jonas a fost ceva mai temperat, reusind un echilibru in pastrarea valorilor sale din adolescenta si combinarea acestora cu un stil ceva mai rebel al varstei sale de 23 de ani. Unul dintre modurile decisive prin care s-a putut observa trecerea de la adolescentul boem Nick Jonas la rebelul de astazi a fost prin vestimentatie si personalitate. Una dintre alegerile vestimentare ale noului Nick Jonas au fost blugii pentru barbati de la DSQUARED, o casa de moda cunoscuta prin stilul nonconformist al fratilor gemeni Dean si Dan Caten.

Cum contribuie blugii DSQUARED2 pentru barbati la noul look al lui Nick Jonas?

blugi de firma barbati

Nick Jonas a fost vazut, nu de putine ori, purtand multe tipuri de blugi DSQUARED pentru barbati, printre care si celebrul tip Tidy Biker Jeans. Creati de Dean si Dan Caten, celebrii gemeni creatori de vestimentatii nonconformiste, acest tip de blugi DSQUARED pentru barbati se adreseaza celor care intrunesc urmatoarele elemente:

  • O personalitate puternica, demna de barbatii care stiu intodeauna ce tip de vestimentatie li se potriveste si ce nu
  • Un stil cu tendinte rebele, mereu gata sa impresioneze pe cei care stiu ca un astfel de barbat este capabil sa ii protejeze pe cei dragi lui
  • Un look classy pentru barbatii care stiu ca hainele pe care le poarta sunt mai mult decat simple materiale textile, ci sunt un mesaj pentru cei care le observa

Nick Jonas stie cum sa fructifice aceste caracteristici pentru a-si alcatui un stil personal, iar acest lucru poate fi usor observat in tendintele sale vestimentare. Daca iti doresti ca stilul tau vestimentar sa fie unul asemanator cu cel al lui Nick Jonas, o pereche de blugi DSQUARED online pentru barbati iti poate rezolva rapid dilema, mai ales daca alegi un magazin de incredere precum Dress Like Hell. In acest magazin online poti gasi ultimele tendinte moderne in materie de blugi DSQUARED pentru barbati, mai ales pentru cei care stiu ca stilul vestimentar personal este un lucru care se contruieste de-a lungul anilor, cu multa atentie la detaliile care conteaza. Alege Dress Like Hell si blugii pentru barbati DSQUARED pentru un stil masculin unic!