magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

O luna de cand n-am scris

Yep, încă puțin și se face o lună de când n-am mai scris nimic pe blog. Deși aș vrea să astern cerneală digitală cum o făceam în tinerețe, adică pe la 16 – 20 de ani, când obișnuiam să scriu despre orice subiect (pentru că așa sunt tinerii la 18 ani, știu tot și au păreri), din păcate nu mai am nici timpul, nici chef-ul și nici energia de atunci.

Totuși, în luna martie s-au întâmplat destul de multe lucruri pe partea profesională. eComplex continuă să schioapete, vânzările nu sunt nici măcar 10% din ce avem nevoie pentru a ne susține, însă între timp am intrat și în eMag Marketplace. Nu aș putea spune că acest lucru ne ajută foarte mult, deoarece pentru a supraviețui într-un marketplace ai nevoie de prețuri competitive iar asta se traduce în 99% din cazuri prin marjă de profitabilitate foarte mică deoarece comisioanele sunt foarte mari.

Sincer să fiu, nu pot înțelege cum reușesc foarte multe alte business-uri să comercializeze produsele prin marketplace la prețuri atât de mici, uneori sub prețul meu de achiziție. Ok, poate au negociat comisioane mai mici sau costuri de achiziție mai avantajoase, dar totuși am produse pe care le cumpăr cu discount foarte bun și tot nu reușesc să le listez la un preț suficient de mare încât să fac 5 lei profit.

O fi problema la mine. O fi din cauza că n-am citit cărțile amazonienilor.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.