magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Oare cum se doarme intr-un hamac?

Bai internet, zilele astea m-am tot uitat la anunturi imobiliare cu garsoniere nemobilate. M-am gandit ca daca reusesc sa-mi gasesc de munca si inchiriez o astfel de garsoniera, fie cumpar o saltea si o intind pe jos, fie cumpar un pat, fie … nu stiu.

Dupa vreo 5 minute am intrat pe eMAG ca sa ma uit la diferite oferte de mobilier. Am gasi canaprea draguta, la un pret destul de accesibil, dar care are din pacate doar 160 cm lungime. Apoi am inceput sa-mi fac calcule pentru un pat de o persoana si o saltea. In jur de 200 lei patul si inca 200 lei salteaua. Apoi ce vad? Un hamac!

Oare cum se dorme intr-un hamac?

Moment in care neuronii mei au inceput sa zboare in toate directiile.

Hamac la bloc?

Am inceput sa-mi imaginez tot felul scenarii, tot felul de amenajari interioare care au la baza un hamac. Apoi am inceput sa ma intreb cum se doarme intr-un hamac? Oare cat de odihnitor este somnul intr-un hamac? Oare ai dureri de spate? Oare e mai relaxant?

Si asa mai departe.

230 de lei pentru un hamac resigilat, care include sistemul metalic de sutinere, este o oferta mult mai buna ca un pat! Observ ca tine 120 kg iar eu am in jur de 70. In teoretie este perfect!

Apoi mi-am pus cea mai importanta intrebare.

Cum naiba faci sex intr-un hamac?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.