magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

PC Garage ofera 500 de ansamblari gratuite in luna februarie

Am inceput sa repar computere prin 2004 – 2005, adica la varsta de 15 ~ 16 ani. Inca de atunci am inteles cat de importanta este organizarea si care sunt avantajele unei carcase bine aerisite. Ce nu stiam pe vremea aia este cum sa fac un wire management eficient, insa am invatat destul de rapid.

Sunt 13 ani de atunci si constat ca marea majoritatea a oamenilor, chiar si a celor tehnici, inca nu inteleg importanta unui air flow decent, a pozitionarii cablurilor intr-o carcasa, si in anumite situatii, nici macar nu stiu sa instaleze un sistem de operare.

Prin urmare, apreciez foarte mult campaniile de educare pe care PC Garage le are, dar si promotiile si ofertele prin care ofera o mana de ajutor celor care nu dispun de anumite cunostinte si abilitati tehnice, usurandu-le astfel viata.

Luna asta cei de la PC Garage s-au gandit sa ofere nu mai putin de 500 de ansamblari Gold gratuite. De remarcat cuvantul Gold. Oferta de servicii a acestora cuprinde ansamblari standard, ansamblari gold si gold plus, dar si ansamblari premium. O comparatie a acestor servicii gasiti aici.

De asemenea, tot pentru a face viata mai usoara clientilor, in special a celor care nu stiu sa isi configureze un sistem, pe landing page exista 3 wishlist-uri cu sisteme recomandate:

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.