magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

PC Garage incepe in sfarsit afilierea prin Profitshare

Dupa ani si ani in care am asteptat intrarea PC Garage in Profitshare a venit momentul mult asteptat. In afara de mine, probabil ca mai sunt zeci de afiliati, poate chiar sute, care au asteptat aceasta decizie.

In opinia mea, PC Garage trebuia sa faca pasul asta de mult, insa nu a avut nevoie. Nici acum nu au nevoie, deoarece numarul mediu de comenzi este cu siguranta mare si poate sustine fara batai de cap CA-ul.

Marketingul intern isi face foarte bine treaba iar profesionalismul isi spune cuvantul. Motiv pentru care, PC Garage este si ramane unul dintre cele mai puternice magazine online de profil, specializate pe echipamente de gaming si componente PC, iar intrarea in sistemul de afiliere Profitshare va genera in mod evident o crestere a vanzarilor.

Comisionul standard oferit de PC Garage este de 2% iar perioada de comisionare este probabil de 30 de zile. Mai multe informatii gasiti aici.

Cresterea o sa fie vizibila nu doar in bilanturile PC Garage, ci si in contabilitatea Profitshare, deoarece pana acum nu exista o alternative buna pentru produsele oferite de PC Garage la niciun alt afiliat. Prin urmare, decizia PC Garage de a intra in acest sistem de afiliere aduce o multime de beneficii pe 3 planuri: PC Garage, Profitshare si afiliatilor.

Eu le urez tuturor succes, spor la conversii si sper sa vad cat mai multi clienti fericiti.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.