magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Pe 7 iulie are loc Prahova Bloggers Cars Challenge

Mereu m-am bucurat sa vad proiecte noi deschise cu ajutorul bloggerilor. Cred ca avem o blogosfera destul de interesanta si chiar daca unii dintre noi sunt reticenti cand vine vorba de organizare si colaborare, reusim sa ducem foarte multe chestii bune pana la capat.

Tocmai am primit un email de la Dragos in care era scris un comunicat legat de un eveniment pe care il gasesc foarte interesant. Este vorba de Prahova Bloggers Cars Challenge, o competitie cu masinute de tip slot cars la scara 1:43. Trebuie sa recunosc faptul ca sunt un impatimit al modelismului si mai ales masinilor de jucarie. Cand eram mic aveam o intreaga colectie pe care am pierdut-o.

Eh, masinutele astea vor fi controlate cu ajutorul unor manete prin care accelerezi. Aceasta competitie se desfasoara pe un circuit hybrid, realizat din doua seturi diferite: SCX Compactsi Carrera Go. Lungimea efectiva a traseului este de 13 metri iar competitia va avea 50 de ture.

Acest eveniment are loc in data de 7 iulie 2012, la ora 12:00, in sediul Centrului de Dezvoltare Personala si Profesionala din Ploiesti ( Soseaua Vestului, nr. 12, parter ).

La acest eveniment pot participa toti bloggeri din Prahova, insa in competitie vor participa doar cei care s-au inscris in prealabil. Pentru mai multe informatii privind acest eveniment va rog sa intrati pe blogul lui Dragos: https://haotik.ro

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.