magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Percepții, aparențe și țigări

Ieri, într-un moment de infatuare temporară, în timp ce fumam ultima țigară din pachet, am hotărât că a venit momentul să mă las de fumat. Mi-am zis că nu o să fie prea greu, am renunțat și în trecut, a fost destul de ușor și fără efecte secundare.

După ce am savurat ultima doză de nicotină, am dat play unui episod din Hanna și m-am băgat în pat. Am adormit foarte rapid, mulțumit de decizia luată și nerăbdător să-mi încep duminica fără să fumez.

Pe la 4 dimineața am fost trezit de zgomotul puternic al mașinilor de la firma de salubrizare. După ce am făcut un duș, m-am îmbrăcat și am mers în bucătărie, unde am realizat că am rămas fără ceai și fără cafea. Prin urmare, am luat un hanorac pe mine și m-am dus la primul magazin non-stop din apropiere.

Percepții, aparențe și țigăriMi-am luat o cutie de ceai Pina Colada, un espresso scurt de la automatul de cafea și un pachet de Marlboro XL Touch. Cam atât de ușor a fost să trec de la „Gata! Mă las de fumat.” la „și un Marlboro 7 mentolat.”

Am ieșit din magazin și m-am îndreptat către stația de autobuz proaspăt dotată cu noile „bănci sci-fi”, erectate iarna trecută de către Primăria Sectorului 4. Am luat un loc, am turnat 3 plicuri de zahăr peste licoarea neagră și mi-am desfăcut aproape satisfăcut pachetul de țigări.

In timp ce mă delectam cu cele două capricii, aud ușa magazinului cum se închide brusc, apoi niște pași care par să vină către mine și vocea unui individ care era într-un video call pe Whatsapp. Era într-o ținută de business, cu pantaloni, cămașă, guler bine aranjat, pantofi și postura unui business man de succes, ce se îndrepta grăbit către un taxi parcat „regulamentar” în stația de autobuz.

M-am gândit că este un antreprenor care are o misiune urgentă de rezolvat, însă am rămas blocat când individul mi-a tras o privire urată înainte de a trage o flegmă serioasă pe asfalt, în timp ce se urca în mașină, nu ca pasager, ci ca șofer. Părea că se pregătește de ore întregi pentru a scuipa, ca și cum ar fi fost o competiție de scuipat.

Am plecat spre casă resemnat, atât în privința deciziei de a mă lasă de fumat cât și în privința capacității de a precepte diferite lucruri dincolo de aparențe.

Mi-am început duminica savurând o cafea, fumând și tastând acest articol. Voi?

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.