magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Piata aparatelor foto este luata cu asalt de telefoane

iPhone-5-vs-Canon-5D-Mark-IIITrebuie sa recunoastem faptul ca tehnologia a ajuns atat de accesibila incat poti realiza fotografii extrem de bune cu un simplu telefon de 500 lei. Desi este practic imposibil ca un telefon sa inlocuiasca un aparat foto profesional sau semi-profesional, majoritatea oamenilor sunt inclinati sa cumpere un smartphone care face poze ok decat sa le cumpere pe ambele.

Sincer, trebuie sa ii intelegem. Majoritatea dintre noi nu au nevoie de un DSLR si/sau nu ne permite. In viziunea mea, aparat foto de tip mirrorless ar fi fost segmentul intermediar intre compact/bridge si DSLR. Din pacate producatorii s-au adresat mai mult clientii de sus, celor care deja sunt profesionisti si care oricum nu vor achizitiona un mirrorless din diferite motive.

Piata aparatelor foto nu este in declin, ci doar se coaguleaza o clasificare perfect normala intre entry, middle si pro. Probabil in 2014 vom avea niste cifre mai interesante pentru statistici cat si o viziune mai clara asupra necesitatilor clientilor. Insa pana atunci magazinele foto trebuie sa includa in ofertele lor si telefoane. Dupa mine devine o cerinta obligatorie daca vrei sa atragi clienti noi.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.