magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Picnik a fost cumparat de Google

Aseara am citit pe blogul Picnik despre achizitionarea acestora de catre Google. M-am asteptat la o mutare ca asta din partea Google, poate chiar reprezinta un atac la adresa Yahoo.

Ce este Picnik?

Picnik este cea mai rapida aplicatie online ce permite editarea pozelor. Acesta este interesant, usor de folosit, distractiv si in acelsi timp foarte puternic. Prin el puteti edita, publica si chiar printa imaginile folosing un simplu browser si conexiunea la interet. Un atu foarte important il reprezinta faptul ca fuctioneaza pe orice sistem de opera, aplicatia ruland in flash.

Picnik este integrat cu o gama larga de servicii ale altor website-uri cum sunt Picasa Web Albums, Facebook, Flickr, Yahoo! Mail si Photobucket. Folosing Picnik poti edita pozele din profilul tau fara a fi nevoie sa le descarci.

Momentat cei de la Google nu au anuntat nici o schimbare majora, sunt sigur ca vor face totusi modificari si implementari noi pentru Picnik. Au mai declarat a doresc sa continue suportul pentru toti partenerii existenti. Practic, userii vor fi in continuare liberi sa foloseasca serviciul ca aplicatie 3rd party.

Serviciul va beneficia in continuare de toata atentia si de angajatii pe care Picnik ii avea pana acum, acestia vor lucra pentru birourile Google din Seattle.

Mai multe detalii pe link-ul din articol si aici.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.