magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Plugin pentru optimizare SEO in WordPress

WordPress este o platforma aproape perfecta. Din punct de vedere tehnic are deja un SEO superb. Insa, cu toate imbunatatirile si modificarile suferite in ultimii 10 ani, atunci cand folosesti o tema codata prost din punct de vedere al optimizarii SEO o sa ai rezultate oribile. Pentru a rezolva aceasta problema trebuie sa apelam fie la cunostinte de programare, fie la plugin-uri care ne fac viata mai usoara.

Cum majoritatea dintre noi nu au cunostinte tehnice, ca sa nu mai vorbim de programare, plugin-ul este solutia ideala. Chiar si pentru mine, care as putea sa imi pregatesc de la 0 totul, este mai eficienta folosirea unui plugin pentru SEO. Plus ca sunt lenes!

Ce plugin pentru optimizare SEO recomand?

WordPress SEO by Yoast.

De ce? Pentru ca este simplu, usor de folosit si extrem de intuitiv. In afara de cateva setari pe care trebuie sa le faci la inceput, totul este incredibil de simplu si eficient.

N-am sa va vorbesc despre configurarea pluginului, setari, etc. Nu are rost. Au facut-o multi altii inainte mea pe net si la diverse conferinte. Gasiti pe internet articole suficient de clare despre configurarea Wordpress SEO by Yoast. Unul dintre ele este scris de Gabriel Ursan. Poate nu este perfect, dar e suficient de bun.

Bafta la SEOit! Plugin-ul il descarcati de aici: link

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
3 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.