magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Pofta de scris si alte balarii

mood-writingNu stiu cum se face insa pe mine ma apuca o pofta de scris fix in momente nepotrivite. Serios! E ca o durere de burta nasoala ce loveste intr-un moment neplacut, prevestind parca o plimbare lunga si calda catre buda (daca e iarna si stai la tara nu o sa fie prea calda).

Chiar in dimineata asta m-a lovit din senin, (inspiratia, nu durerea de burta) iar ca urmare scriu acest articolul direct de pe telefon mobil. De ce consider ca e nepotrivit momentul? Pentru ca 9:10 dimineata iar eu sunt in statia autobuz. Probabil ca n-as avea nimic de comentat daca in loc de -5 grade erau +5 si preferabil fara averse. Din pacate vremea nu e la fel de generoasa ca momentul meu artistic. E iarna si trebuie sa accept asta.

Desi n-am nimic inteligent de spus sau scris la ora asta, e bine ca totusi scriu ceva. Blogul chiar duce lipsa de continut nou, insa in ciuda faptului asta, traficul se mentine intre 50 si 100 unici fara promovare.

Si ca vizita ta sa nu fie o pierdere completa de vreme, va las urmatoarele informatii mai jos:

  • Pe BlogPoint ruleaza 2 campanii pentru bloggeri, una despre haine online iar a doua despre Foodpanda. Inca aveti timp sa va inscrieri!
  • Bosch deschide un nou birou de R&D (adica cercetare si dezvoltare) la Cluj. Mai exact, acestia sunt pusi pe fapte mari si se apuca de cercetarea in domeniul camerelor video 3d (stereo cum le-au numit ei), sisteme de „conducere” automata a masinilor si invertoare fotovoltaice. Nu va pot spune un numar exact al viitoarelor locuri de munca, insa ma astept la maxim 200.
Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.