magazin uleiuri auto tartasesti
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Politica, scandal si presa

Doar asta auzi in toata mass media din Romania. Politica si scandalele sunt pe primul plan, lucrurile educationale sunt lipsite de prioritate sau chiar lipsesc cu desavarsire din program. Nu vad nimic rau in existenta dezbaterilor, insa ma simt extrem de iritat de jurnalistii care scriu la comanda, de oameni activati dupa furtuna, de spagari si piscotari care arunca in toate directiile cu flacari.

Unde ati fost dragilor in ultimii 9 ani? De ce n-ati scris si despre fostul regim? Ati venit acum sa strigati: „Comunistii!”. Nu pot sa cred cata ipocrizie exista. Sa nu uitam ca CCR-ul este format din oamenii lui Base, alesi de el. Sa nu uitam ca este la a doua suspendare meritata. Si sa nu uitam ca in anii de mandat a facut sute de greseli pentru care noi platim. De ce sa inchidem ochii acum si sa tipam cand anumite persoane cu functii dubioase sunt date jos?

N-am nici o apartenenta policita, nu am preferinte fata de o culoare si nu sustin ca X poate face treaba mai buna decat Y. Dar dupa ce ati scuipat ani la rand un sistem politic, de ce veniti acum sa il lingeti? Sau poate chiar v-au platit bine sa faceti campanie? Sunteti naivi, cretini sau spagari. Alegeti voi, ca sa nu ma acuzati pe mine de insulte la adresa voastra.

Ma uit bine la presa de cateva luni, vad manipulare si multa prostie. Vad oamenii care nu sunt apti sa faca anumite analize, dar totusi le fac. Vad redactii care nu fac altceva decat campanii politice, unii mai subtili, altii pe fata.

Insa stiu de ce o fac. Pentru ca se tem. 🙂 Insa problema si mai mare este ca oamenii se tem sa vorbeasca, ne este frica sa ne exprimam parerea, am vazut asta extrem de des in ultima vreme. De ce va este frica? Este libertatea si dreptul vostru, garantat constitutional, oriunde ati fi.

Cum am spus, nu am nici o apartenenta politica, nu tin cu nimeni, insa imi pretuiesc drepturile si lupt pentru ele. Nu imi este frica sa vorbesc, nu o sa imi fie niciodata si voi lupta pentru libertatea asta. Un om fara libertate, este un sclav. Iar sclavi in propria tara, nu cred ca va doriti sa ajungeti.

Imi poți sustine munca achiziționand produse de la eMag sau PC Garage prin intermediul linkurilor de afiliere.
2 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.