software gestiune facturare magazin
PublicitateVrei să iți promovez produsele sau serviciile pe blog?

Primul produs realizat in atelierul eComplex

V-am spus ca sunt foarte ocupat, insa n-am mentionat cu ce. Ei bine cred ca a sosit momentul in care pot sa bag mana in cutiuta magica plina de secrete si sa divulg cateva. eComplex este unul dintre marile mele vise pe care am incercat sa il pun in practica de cativa ani.

Recent am inceput sa mestec bine toate ideile pe care le am legate de eComplex si am realizat ca de pe piata lipseste cu desavarsire ceva. Lipseste productia locala, sunt din ce in ce mai putine firme in mica noastra tara aflata in declin, care produc. Impreuna cu George si Valentin am inceput sa facem cateva noi planuri si sa pavam ideile sub care eComplex urmeaza sa isi contureze activitatea.

In urma cu doar cateva saptamani ne-am apucat sa punem la punct un altelier din care vom scoate cateva serii de produse pe care le vom comercializa online. Primul nostru produs este un sub-woofer construit la comanda.

Te-am facut curios cu privire la urmatoarele produse pe care urmeaza sa le construim? Daca da, lasa lenea si scrie un comentariu. Avem nevoie de feedback.

4 Comments

Lasa si tu un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.